Fjelkners

Information

FÖLJ VILLAÄGARNA PÅ FACEBOOK

Nu finns Villaägarna på Facebook och fortsätter driva de viktiga frågor vi alltid har gjort! Här berättar vi om kampanjer, tips och aktuella förmåner och erbjudanden du som medlem kan ta del av.

Gå med och följ sidan så att vi når största möjliga påverkan, ju fler vi blir desto mer kan vi åstadkomma!

Gå in på  facebook.com/villaagarna  och klicka på ”Gilla”-knappen. Du behöver ett eget konto på Facebook för att kunna logga in. Glöm inte att bjuda in dina vänner också.

VAD PLANERAS ATT HÄNDA I VÄSTERLED

Vi vet att det finns ett väldigt stort intresse av att informeras och veta vad som händer i ens närhet.För att göra det enkelt kan du bara trycka på rubriken nedan, så kommer du till Stadsbyggnadskontorets planer för Bromma.

Planer för Bromma

Du som är medlem ber vi sända oss din e-postadress

Vi har endast e-postadresser till drygt en fjärdedel av våra medlemmar och bland dessa finns det flera som inte stämmer då folk ändrar och glömmer att tala om sin nya adress. Det finns säkert också många som har en adress men aldrig har talat om den.

Vårt medlemsblad kommer även fortsättningsvis att sändas ut till alla medlemmar men om vi har e-postadresser till fler medlemmar kan vi kontakta er och påminna om aktiviteter, annonsera hastigt påkomna aktiviteter eller ändringar etc.

Vi önskar därför komplettera vårt medlemsregister och ber dig snarast sända ett mail med ditt namn och adressuppgifter till info@vasterleds.se

Tack för din hjälp,

Christian Reimers

Efterlysning !

Vi har för avsikt att försöka bygga upp ett arkiv av bilder, kartor och historier som kommer att visa hur Västerleds Trädgårdsstad har vuxit fram och utvecklats. Tanken är att våra hus, trädgårdar, affärer och övriga företagare som från början har skapat Trädgårdsstaden till oss som bor och verkar här. Många har bott och verkat i generationer och andra är nyinflyttade, men alla är vi tillsammans motorn som driver ”vårt” lilla samhälle vidare.

Därför önskar vi att få in bilder, kartor, nedskrivna historier som kan hjälpa oss att nå vårt mål. Vänligen sänd materialet till Västerleds Trädgårdsstadsförening c/o Christian Reimers, Grävlingsvägen 50, 167 56 Bromma, eller till info@vasterleds.se om du har det digitalt.

Vi kommer givetvis att returnera allt originalmaterial så att ni får behålla det, men då har vi fått ta del av er historia och dokumenterat den för oss som lever här och som kommer att leva här.

Stort tack för din hjälp,

Tove Stenbeck

Måleributiken