Fjelkners

| Inga kommentarer

ÅRSMÖTE 2010

Västerleds Trädgårdsstadsförening avhöll sitt årsmöte torsdagen den 28 april klockan 1900 i Nockebysalen, S:ta Birgitta kyrka.

 Årsmötet avlöpte på ett bra och trevligt sätt. Protokoll från årsmötet, verksamhetsberättelse och räkenskaper kommer inom kort att redovisas på föreningens hemsida.

De ledamöter som har lämnat styrelsen avtackades av Christian Reimers, föreningens ordförande, och fick en applåd av de församlade på årsmötet.

Direkt efter mötet informerade Johan Söderman från Trafikverket om ”Förbifart Stockholm”, som blivit ett slagträ i valrörelsen efter de röd-grönas utspel att göra det till en rikspolitisk fråga inför höstens val och föreslå en folkomröstning i ärendet.

Framförandet var mycket informativt och sakligt och styrelsen tackar Johan Söderman för hans insats.

 Du som vill få tillgång till föreningens  årsmötesprotokoll, verksamhetsberättelse, balansräkning och revisionsrapport ber vi att maila sin e-postadress  till föreningen, www. info@vasterleds.se, så kommer du att få ditt lösenord för att komma åt den informationen på föreningens hemsida. Du som redan lämnat din e-post adress kommer att få lösenordet sänt till dig.

Föreningens nya styrelse kommer att hålla sitt första styrelsemöte den 17 maj.

Styrelsen

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Måleributiken